De beeldschermbril.

RSTOCK_vsl_PP_Fall_Ergo-Balance_aug15_254x143

 

 

Nieuwe tijden vragen om nieuwe kijkoplossingen.

De leesbril is een eeuwenoude uitvinding. Met een leesafstand van 30 tot 40 cm ideaal om boeken en kranten mee te lezen. De multifocale bril werd uitgevonden in 1953, ruim dertig jaar voor de eerste pc’s. Het is dan ook niet zo vreemd dat vooral de kijkgebieden voor veraf en dichtbij toen de meeste aandacht kregen. De tussenafstand 60 tot 80 cm, (ook wel de beeldschermafstand genoemd) werd gewoonweg minder intensief gebruikt.

De Ergo® beeldschermbril met blauw filter. 

Kijk ontspannen in deze digitale wereld en houd uw bioritme in balans – de hele dag lang.

 De bril voor de digitale wereld

We leven al geruime tijd in een digitale wereld – niet alleen op het werk, maar ook thuis – we checken onze mail via de tablet, lezen onze boeken op een e-reader en surfen op internet met de computer en smarthpone. Rodenstock kan een uniek en innovatief product bieden speciaal voor deze moderne eisen – de Ergo® beeldschermbril met een blauw filter. De Rodenstock Ergo® glazen voor het zicht op nabij kunnen individueel worden aangepast aan uw typische oogbewegingen en werkafstand. Dankzij de gepatenteerde Eye Lens Technology® gebruikt u 100% van uw persoonlijke kijkpotentieel.

Onze moderne Rodenstock monturen worden gekenmerkt door het gebruik van kwalitatieve hoogwaardige materialen gecombineerd met de bewezen Rodenstock kwaliteit en een ergonomische pasvorm. De monturen met een minimalistisch design zijn hierbij uitermate geschikt als beeldschermbril.

Ontspannen zicht en uw bioritme in balans.

De perfecte aanvulling op uw beeldschermbril: de innovatieve hightech ontspiegeling Solitaire® Protect Balance 2. Deze ontspiegeling vermindert niet alleen hinderlijke reflecties, maar filtert ook het te veel aan blauw licht afkomstig van tv’s, monitoren, tablets, smartphones en andere digitale displays door het van de ogen weg te reflecteren. Overmatige blootstelling aan blauw licht kan invloed hebben op uw melatonineniveaus en daardoor uw natuurlijke bioritme beïnvloeden.

Solitaire® Protect Balance 2 ontspant de ogen, verbetert het contrastrijk zicht en u voelt zich goed omdat uw bioritme meer in balans is.

Uw voordelen met de Solitaire® Protect Balance 2 ontspiegeling:

  • De hele dag ontspannen zicht en heldere ogen.
  • U voelt zich goed omdat uw bioritme meer in balans is.
  • Bevordert een gezonde en rustgevende nachtrust.
  • Verbeterd contrastrijk zicht.
  • Uitstekende beschermende eigenschappen van deze premium Rodenstock ontspiegeling: zeer krasbestendig, water- en vuilafstotend en antistatisch.

Welkom in de comfortzone.

Klinkt dit bekend? Na slechts een korte tijd achter de computer begint uw nek stijf te worden, u krijgt waterige ogen en een opkomende hoofdpijn volgt. Dit kan niet alleen een gevolg zijn van een slechte, ergonomische houding – de verkeerde bril kan ook een rol spelen.

 

 

Multifocaalbril

Multifocaalglazen bieden u traploos zicht van dichtbij tot veraf. Echter, het gezichtsveld voor het lezen en voor de middellange afstanden (beeldscherm, toetsenbord, tablet) zijn relatief smal.

 

Beeldschermbril

De perfecte aanvulling: Ergo® brillenglazen voor nabij zijn speciaal ontworpen voor het werken achter een beeldscherm en hebben een extra groot gezichtsveld, zowel op de nabij- als tussenafstand. Dit

resulteert in meer comfort en een ontspannen ergonomische (werk)houding.

 

Éen bril – vele voordelen.

Of het nu op het werk of in uw vrije tijd is – een Rodenstock beeldschermbril met een blauw filter zorgt voor optimaal ontspannen zicht voor elke bezigheid op de nabij- en tussenafstand.

 

  • Op maat gemaakt voor uw individuele behoeften en kijkafstand.
  • 100% gebruik van uw natuurlijke kijkpotentieel dankzij de gepatenteerde Eye Lens Technology®.
  • Helpt prestaties te verhogen door een ontspannen, ergonomische hoofd- en lichaamshouding.
  • Solitaire® Protect Balance 2 vermindert het te veel aan kunstmatig blauw licht afkomstig van beeldschermen tot normale natuurlijke verhoudingen – u voelt zich goed omdat uw bioritme meer in balans is.

 

Beeldschermbril vanaf € 329,-

Wist u al dat u al een complete Rodenstock beeldschermbril heeft vanaf € 329,– Bij ons heeft u een ruime keuze uit trendy monturen voor dames en heren in een grote variëteit aan kleuren.

 

Wilt u weten wat de voordelen van een beeldschermbril met blauw filter voor u kunnen zijn?
Neemt u dan snel contact met ons op voor het maken van een afspraak.

Wij adviseren u graag!