BrillenglazenBij Joop Optiek staan uw ogen centraal.
Wij adviseren u wanneer het gaat om comfortabel zien en verantwoorde oogcorrecties. Brillenglazen zijn er in zo veel vari√ęteiten, dat u zonder gedegen advies geen goede keuze kunt maken. Zo zijn er onder meer glazen van kunststof en van glas, ontspiegelde, getinte, geharde en ultradunne glazen.

De juiste glazen maken uw bril mooier en comfortabeler. Wij helpen u graag bij de keuze van de brillenglazen die het beste bij uw sterkte en uw (nieuwe) montuur passen. Multifocaal (Dubbelfocus) Mensen die moeite krijgen met scherp zien op korte afstanden, hebben een leesbril nodig. Wanneer u al een bril draagt, kunt u ook kiezen voor dubbelfocus- of multifocale glazen.

Multifocale glazen hebben geen zichtbare overgang van het verte- naar het leesgedeelte.
Deze glazen zijn er tegenwoordig in heel veel soorten, vanaf heel voordelig tot uiterst geavanceerd. Ook hier is een goede voorlichting beslist noodzakelijk.
Meekleurende glazen Meekleurende brillenglazen zijn er zowel in glas als in kunststof. De nieuwste generatie meekleurende kunststofglazen worden heel snel donker als u in de zon loopt en ook weer snel licht als u naar binnen gaat. Wij demonstreren u dat graag.

Bent u tijdens het werk regelmatig vermoeid? Dit ligt niet noodzakelijkerwijs aan uw werk.

Hoofdpijn, nekklachten, rode of branderige ogen? allemaal typische klachten die kunnen ontstaan bij mensen die langere periodes achter een computer werken.

Naast een verkeerde houding zijn verkeerde brillenglazen vaak de oorzaak van deze problemen. Terwijl u werkt maken uw ogen constant bewegingen tussen de monitor het bureau en collega’s.
Met de verkeerde glazen kan dit zeer vermoeiend zijn, omdat u onbewust een onnatuurlijke houding aanneemt om alles goed te kunnen zien. Dit resulteert in nekklachten en hoofdpijn.

De oplossing: Een computerbril met Ergo beeldschermglazen.